Pojdi na glavno vsebino

Informacija v zvezi z novim sistemom registracije in članstvom

NOVO POOBLASTILO AVTORJA ALI ZALOŽNIKA ZDRUŽENJU SAZOR

Kot imetnik varovanih del ste prejeli elektronsko sporočilo, preko katerega se registrirate v bazo SAZOR GIZ k.o. Če sporočila niste prejeli, prosimo, da se registrirate v MOJ SAZOR. Po uspešni registraciji boste na svoj elektronski naslov prejeli pooblastilo, ki nam ga morate podpisanega vrniti.

Na podlagi tega pooblastila vas bomo evidentirali in omogočili dostop do baze, kjer lahko upravljate s seznamom svojih del.

ČLANSTVO V SAZOR

S podpisom pooblastila se šteje, da ste podali tudi vlogo za članstvo v SAZOR GIZ k.o., razen če izrecno ne označite, da tega ne želite.

Pri tem vas še posebej opozarjamo, da v skladu z Zakonom o kolektivnem upravjanju avtorske in sorodnih pravic (ZKUASP) in dopolnjeno Pogodbo o ustanovitvi SAZOR GIZ k.o. ČLANI NE ODGOVARJAJO VEČ ZA ZDRUŽENJE S SVOJIM PREMOŽENJEM, tako da je ČLANSTVO V SAZOR PROSTO VSEH OBVEZNOSTI.

RAZLIKA MED ČLANI IN NEČLANI

ČLANI IN NEČLANI (UPRAVIČENCI) SO POVSEM ENAKOPRAVNI PRI DELITVI ZBRANIH SREDSTEV.
Razlika je le v tem, da lahko člani aktivno sodelujejo in glasujejo na skupščinah združenja.

KAJ NAREDIJO ŽE OBSTOJEČI ČLANI

Zaradi boljšega in enotnega evidentiranja prosimo tudi člane in upravičence, ki so SAZOR že pooblastili ali se včlanili po starem sistemu, da se registrirajo v MOJ SAZOR.

Zaželjeno je, da nam vrnete novo pooblastilo. ČE NOVEGA POOBLASTILA KOT ŽE OBSTOJEČI ČLAN ALI UPRAVIČENEC NE IZPOLNITE, JE VAŠE PREJŠNJE POOBLASTILO/ČLANSTVO VELJAVNO ŠE NAPREJ.

KAKO DELUJE BAZA VAROVANIH DEL (REPERTOAR)

Bazo del smo pridobili iz baze COBISS in jo bomo sproti posodabljali. Tako smo vam prihranili delo vnašanja in preverjanja.
Po vstopu v bazo svoja dela samo preglejte, po potrebi dopolnite in potrdite.


© 2017 - 2024 SAZOR GIZ k.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...